Sistemes Microinformàtics i Xarxes

(orientació programació)

Estàs llest pel canvi?

Aquests estudis postobligatoris capaciten per instal·lar i mantenir serveis de xarxes fixes i mòbils, serveis d’Internet i sistemes informàtics i també per prestar suport als usuaris i usuàries.

En el grau mitjà s’afegeix al pla d’estudis oficial uns mòduls addicionals de programació amb l’objectiu d’aportar coneixement i poder facilitar a l’estudiant la tria d’un grau superior developer o ciberadmin en finalitzar els estudis.

Els estudis de grau mitjà son estudis professionalitzadors, que preparen l’estudiant per anar a l’empresa, això vol dir que l’estudiant ha d’assolir les competències professionals necessàries per a desenvolupar-se correctament en un lloc de treball (seguiment professional), ha d’assolir la titulació que li permet poder continuar els estudis en grau superior (seguiment acadèmic) i ha d’adquirir uns hàbits com responsabilitat i autonomia (seguiment personal) per poder transitar per la vida laboral i personal amb garanties.

Duració: 2000 h

Modalitat: presencial amb assistència obligatòria (el curs 23/24, superar el 20% de faltes d’assistència tenia com a consequència la pèrdua del dret d’avaluació; aquesta normativa està en revisió)

Distribució: dos anys acadèmics

Horari primer curs: 8:00-14:00

Horari segon curs: 15:00-20:00 (divendres fins les 17:45)

Erasmus: possibilitat de participar es una estada en Europa amb una beca Erasmus+ (l’estudiant ha de fer la sol·licitud, acreditar els requisits i superar el procés de selecció)

Pràctiques: formació a empresa o entitat (515 h) en horari de matí (l’estudiant ha d’elaborar un currículum, complir els requisits acadèmics i superar el procés d’entrevista)

Promoció de curs: el curs 23/24 calia haver superat el 60% de les hores per passar de curs; aquesta normativa està en revisió. Tot i passar de curs, les unitats formatives pendents de primer curs es recuperaren obligatòria i presencialment en horari de matí el que impedeix realitzar les pràctiques en empresa. Dues convocatòries anuals amb un màxim de 4.

Entorn de treballGoogle Workspace for Education

Centre: Institut Tecnològic de Barcelona

Codi centre: 08076194

Codi formació: IC01

Nom formació: Sistemes microinformàtics i xarxes

Família professional: Informàtica i comunicacions

Requisits d’accés

Calendari

Documentació

Portes obertes

El curs 2023/2024 els estudiants participen en el projecte d’innovació Com les noves tecnologies poden revolucionar la comunicació audiovisual. Realització d’un vídeo podcast que ha sigut premiat per la Fundació BCN FP.

El curs 2023/2024 alguns estudiants participen en la competició de programació HP CodeWars 2024.

El curs 2023/2024 alguns estudiants participen en la competició d’administració de xarxes CatSkills.

Continua la teva formació

Contacta amb l’ITB.
T’ajudarem a orientar el teu futur.

  El blog de l’ITB </>

  Un dia a l’ITB

  Ens vols conèixer des de dins de l’ITB? Obrim les portes a estudiants de 4rt ESO que…

  Portes obertes ITB

  2024 * Grau Mitjà, BTX i PFI: 24 d’abril      * Grau Superior: 15 de maig …
  Menú