L’ITB, membre de la xarxa d’excel·lència de l’estat

El “Ministerio de Educación y FP” ha incorporat l’Institut Tecnològic de Barcelona (ITB) a la “Red de centros de excelencia de FP del Estado“. Xarxa de centres d’FP referents en els sectors clau.

L’ITB s’ha posicionat com el primer de tot l’Estat en el sector professional al que pertany: Tecnologies de la Informació (un sector que engloba subsectors com la Ciberseguretat, Intel·ligència Artificial,  Bigdata, programació videojocs, programació web, apps, metavers, realitat virtual, realitat augmentada, …)

Claus de l’èxit de l’ITB:

  • Equip humà. Les persones que hi són i les que han passat.
  • Més de 70 persones expertes en programació, ciberseguretat, disseny 2D/3D, bigdata, IA, sistemes informàtics, xarxes de comunicació, realitat virtual, realitat augmentada. Persones que es preocupen de fer una formació de qualitat i un acompanyament adequat a la situació de cada estudiant.
  • Oferta formativa innovadora i especialitzada. Atractiva pel ciutadà i amb continguts segons les necessitats del teixit productiu.
  • Objectius clars i senzills d’entendre per tots: docents, estudiants i empreses.
  • Diàleg permanent i implicació de totes les administracions: Consorci d’Educació, Departament d’Educació, Ajuntament, Districte Nou Barris
  • Aliances amb les empreses i organitzacions del sector digital català.
  • Actuació en sintonia amb les escoles, instituts i casals propers.
  • Treball en xarxa amb la resta de centres d’FP de la família professional.

En aquest repte ens acompanya alguns dels principals actors catalans del sector: Mobile World Capital Barcelona, Seidor, Barcelona Activa, UPC:Facultat d’Informàtica de Barcelona, Mirplay, Xarxa d’Ateneus de Fabricació, GrailCybertech, Solitium. Agraïm a tots la confiança que han mostrat.

 

T’ha agradat el que comptem?
Comparteix amb els teus amicss

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.